7th ELTAM - IATEFL-TESOL International Biannual Conference

Datum objavljivanja ponedeljak, 05 novembar 2012

eltam-naslovna

Nedavno je profesorka Valentina Nikolovski uspešno održala radionicu Brainstorm na konferenciji u Skoplju, na kojoj je podelila svoje ideje o nastavi sa kolegama iz regiona. Ona ovako prenosi svoje utiske:

Još jedna u nizu internacionalnih konferencija kojima sam prisustvovala, ELTAM konferencija (udruženje nastavnika engleskog jezika Makedonije), održana je 27. i 28. oktobra u Skoplju. Ja sam imala čast da na njoj budem jedan od predstavnika ELTA Srbije i da istovremeno održim sopstvenu radionicu pod nazivom Brainstorm.

 

eltam-valentinanikolovski-brainstormeltam-valentinanikolovski

Tema konferencije je bila Professional Development – Opportunities and Challenges na kojoj su najpoznatiji predavači, od kojih je jedan bio i Rejmond Ker, pokušali da na interesantan način dočaraju izazove sa kojima se profesori engleskog jezika svakodnevno sreću. Potrudili su se da nam pomognu i daju priliku da svoje časove učinimo interesantnijim, a istovremeno i zainteresuju za profesionalno usavršavanje koje se sve više bazira na učenju na daljinu (Distance learning, e-learning).

Raymond-kerr1eltam-predavaci

Prijatna atmosfera, druženje i razmena ideja sa kolegama iz čitavog sveta dali su mi novu energiju i motivaciju kojom mogu da obogatim svoje časove.

eltam-valentina-amfiteatareltam-valentina-radionica

© 2018 Centar za strane jezike Matilda. Sva prava zadržana.