Valentina Nikolovski

r valentinaRođena 23. februara 1977. u Beogradu. Diplomirala engleski jezik i književnost na Filološkom fakultetu univerziteta u Beogradu 2003. Položila CAE 1996. godine. Predaje engleski jezik deci i odraslima u našoj školi od oktobra 2005. Redovno posećuje ELTA konferencije i stručne seminare. Na konferenciji The Oxford Days u novembru 2006 godine dobila je nezaboravnih nagradnih 7 dana boravka na univerzitetu u Notingemu (Velika Britanija). Uživa u stvaranju magije na času sa našim najmlađim polaznicima.

U aprilu 2010 godine održala je radionicu po nazivom “Playing with words” u okviru 18. HUPE konferencije u Opatiji.

2011. godine je vodila grupu dece iz naše škole u Veliku Britaniju na kurs engleskog jezika, da zajedno otkrivaju čari učenja engleskog jezika na njegovim izvorima.

U oktobru 2012. je uspešno održala radionicu Brainstorm na konferenciji u Skoplju (7th ELTAM - IATEFL-TESOL International Biannual Conference), na kojoj je podelila svoje ideje o nastavi sa kolegama iz regiona.

U oktobru 2012. dobija stipendiju američke ambasade u Beogradu E-TEACHER SCHOLARSHIP PROGRAM (program učenja na daljinu kao deo profesionalnog razvoja za profesore engleskog jezika)! Kurs Teaching English to Young Learners (TEYL) u trajanju od 10 nedelja, profesorka uspešno završava u decembru 2012. godine sa najvišom ocenom.

© 2018 Centar za strane jezike Matilda. Sva prava zadržana.