Suzana Vicentic sa decom

Kursevi nemačkog za decu

KURSEVI U LETNJEM PERIODU


UVODNI KURS NEMAČKOG JEZIKA ZA DECU


Poznavanje dva strana jezika je jedan od ključnih faktora, koji Vašem detetu može obezbediti uspeh. Ukoliko Vaše dete planira da počne učenje nemačkog jezika onda je uvodni letnji kurs nemačkog jezika idealna prilika da se upusti u avanturu upoznavanja drugog najtraženijeg jezika.

Učenje jezika od malih nogu nosi velike prednosti u pogledu spontanog usvajanja i besprekornog izgovora.

Uvodni kurs nemačkog jezika će omogućiti Vašem detetu da na razigran, interaktivan i praktičan način usvoji osnove ovog jezika, da ga zavoli i prepozna kao svoju sferu interesovanja.

Cilj ovog intenzivnog kursa je da deca kroz konstantnu izloženost nemačkom jeziku spontano usvoje osnovne strukture jezika, a kroz motivišuću atmosferu na časovima učenje dožive kao zabavu.

• Fond: 20 časova

• Trajanje: 2 nedelje

• Dinamika nastave: intenzivno – (10 x 90 minuta)

• Period održavanja: druga polovina avgusta

• Cena: 6,000.00 din. (mogućnost plaćanja u 2 rate)

U toku ovog kursa naučićemo alfabet, osnovne brojeve i boje, kako da se pozdravimo i predstavimo sebe i članove porodice. Takođe, upoznaćemo se sa osnovama gramatike (građenje prezenta i lične zamenice) kao i sa zemljama nemačkog govornog područja.

 

KREATIVNA POZORIŠNA RADIONICA NA NEMAČKOM JEZIKU


Ponosni na naše najmlađe "Nemce" i njihovu želju za otkrivanjem i upoznavanjem novih svetova, a sa željom da učenje učinimo zabavnim i inovativnim, osmislili smo još jednu kreativnu radionicu u našoj školi.

Pozorišna radionica na nemačkom jeziku nudi Vašem detetu mogućnost da na različitim nivoima učestvuje u stvaranju pozorišne predstave na nemačkom jeziku. Pisanje teksta, gluma, osmišljavanje scenografije stvaraju zabavnu i motivišuću atmosferu na časovima i u velikoj meri pomažu da deca spontano usvoje jezik i da tečno progovore. Radionica je predviđena za decu u uzrastu od trećeg do petog razreda koja imaju predznanje.

• Fond: 20 časova

• Trajanje: 2 nedelje

• Dinamika nastave: intenzivno (10x90min)

• Cena: 6,000.00 din. (mogućnost plaćanja u 2 rate)


KURSEVI U TOKU ŠKOLSKE GODINE


Kao maternji jezik najvećeg broja stanovnika Evropske unije i kao treći jezik po broju onih koji ga uče u školama, nemački jezik je zauzeo važno mesto u obrazovanju naših najmlađih. U želji da ga na zanimljiv i motivisan način upoznaju i zavole odabrali smo kurseve, čiji su sadržaji interesantni i edukativni a raznovrsne teme neretko povezane sa temama iz škole.

KURS ZA DECU OD 10/11 GODINA:

U prvom kontaktu sa nemačkim jezikom, deca se upoznaju sa njegovom melodijom, izgovorom, osnovnim vokabularom i frazama. Kroz pesme, društvene igre, dijaloge i čitanje sa lakoćom usvajaju fraze iz svakodnevnog života. Aktivno korišćenje jezika već od prvog časa im omogućava da vrlo brzo steknu sigurnost u upotrebi jezika.

KURS ZA DECU OD V-VIII RAZREDA:

Za decu ovog uzrasta smo odabrali različite programa od početnih do viših nivoa. Akcenat je na postizanju što tečnije komunikacije i pravilnije primene jezičkog znanja.

1.) Kurs baziran na školskom gradivu uz dodatne materijale koji služe obogaćivanju vokabulara i uvežbavanju gramatičkih struktura.

2.) Kurs koji paralelno prati školsko gradivo i originalni udžbenik nemačkog govornog područja, koji je prilagođen datom nivou. Na ovom kursu deca su u mogućnosti ne samo da obrade i isprate školsko gradivo već i da u velikoj meri unaprede svoje jezičko znanje i komunikaciju.

3.) Kurs na kom se koriste iskljičivo udžbenici nemačkog govornog područja. Cilj je da se kroz kontinuirano učenje, komunikativni pristup i zanimljive sadržaje ovlada nemačkim jezikom na visokom nivou. Nakon ovog kursa polaznici su u mogućnosti da se pripremaju za polaganje međunarodno priznatih ispita na Goethe institutu kao što su Zertifikat Deutsch, Goethe Zertifikat B2 i Goethe Zertifikat C1.

Učenje nemačkog jezika u Matildi će našim najmlađima omogućiti da obogate svoje iskustvo, upoznaju novu kulturu i spremno prigrle pregršt prilika, koje život može da im donese.

C1/2

Goethe Zertifikat C1

C1/1

B2/2

Goethe Zertifikat B2

B2/1

B1/2

Zertifikat Deutsch

B1/1

A2/2                                  

 

 A2/1                                  

 

 A1/2                                   

 

A1/1                                 

 

ŠKOLSKI UVODNI                               

 

 

ŠKOLSKI

OMLADINSKI

ISPITI

© 2017 Centar za strane jezike Matilda. Sva prava zadržana.